İntikamla gorev,
akılla duygular arasında;
oldurmek, olmeyi dilemek ve gucun icimizdeki yıkımı uzerine,
bir roman, bir macera, bir bakış
Olumu Secmek serisinin ikinci kitabında Elif Seba'nın yureğinde intikam, avuclarında dunyanın en buyuk acıları var. İstanbul, Barselona ve Singapur'da herkesi şaşkınlığa uğratacak bir maceraya surukleniyor. Hayatta kalmak artık Elif ve Seda icin aynı anlamı taşıyor.
Ve başarı sadece olum vaadediyor...
Elif;
"Ben artık en tehlikeli diye isimlendirilen insanlar statusundeydim. Ben artık kaybedecek bir şeyi olmadığı icin her deliliği yapabilecek bir kadındım."
Seda;
"Ben o kadar şiddetli ruzgÂrlar hapsettim ki icime, etrafta ne var ne yoksa savuracak gucte artık sessizliğim. Şimdi ise esmek zamanı. 'Sus' deme bir daha bana. Ben yonetirim kelimelerin guclerini, ben bilirim ağzımdan cıkmadan o kelimeye vereceğim silahları. Oyle silahları var ki her hecemin, kimilerinin alnında kan damlası, kimilerinin yureğinde cicek olurlar. Sakın, ama sakın bir daha bana 'Sus' deme. Kimse demesin. Bundan sonra dinlemem başkalarını bilesin."
"Leyla Zerger, "Yirmi Uc On"un bu ilk kitabında kahramanı Elif'i, başına gelen her felaket ile aslında duşunduğunden cok daha karmaşık bir cıkmazda gezdiriyor. Bu Turkiye sınırlarını aşan kovalamacada yazar, okuyucularını işin icine siyasetin de karıştığı bir maceraya davet ediyor."
Cumhuriyet Kitap
"Leyla Zerger, bizi hic bilmediğimiz, belki de ilgilenmediğimiz başka dunyalarla tanıştırıyor ve bunu yaparken de nefessiz kalmamıza neden oluyor."
Vatan Gazetesi/Mustafa Mutlu
"İyi ve kotunun cıkışının aynı olduğu, birbirlerinden kopamayacak kadar girift halini, inanılmaz bir tempo, lezzetli bir anlatımla kurgulayan Leyla Zerger'e kocaman bir bravo…"
Guneş Gazetesi/ İdil Celiker
"Dahi bir kadın, gizli bir formul, buyuk hırslar ve surpriz ama sabırsızlıkla devamını bekleten bir son… İstanbul, Lizbon ve Paris'te birbirini nefes nefese takip eden olaylar, merak uyandırıcı bir anlatım ve surukleyici bir kurgu ile Elif'i gercek kimliğine adım adım yaklaştırıyor."
İndigo / Mehmet Karaarslan
ve hatta
"bu yazın benim acımdan supriz kitabı. Tarz olarak dan brown ve grange arasında denilebilir. dengeli bir karışım olmuş, detaylar oldukca guclu ama dan brown kadar detaya boğulmuyor veya grange gibi kitabın sonlarında konu dağılmıyor."
Ekşi Sozluk / Encarta
İnce Kapak:
Sayfa Sayısı: 239
Baskı Yılı: 2013
e-Kitap:
Sayfa Sayısı: 198
Baskı Yılı: 2013
Dili: Turkce
Yayınevi: Erik Yayınları
Kitap Adı: Olumu Secmek 2 Yazar: Zerger Sidal Yayınevi: Erik Yayınları İlk Baskı Yılı: 2013 Dil: Turkce Barkod: 9786058601611