Yeşil gozlu gizemli adam, o yaşına kadar pek cok guzel kadın tanımıştı.Ama Pınar kadar inatcısını, vahşisini gormemişti. Ve onu istediğine karar vermesi, sadece birkac saniyesini almıştı.
Pınar ise bu yakışıklı adam kadar curetlisini hic gormemişti. Tum sezgileri onun tehlikeli olduğunu haykırıyordu. Diğer erkekler kadar kolay birisi olmadığını hissediyordu. Hic hoşlanmadı ondan! Hissettiklerinden!
Ne yazık ki modern zorba, onu kendisi icin istiyordu. Ne olursa olsun elde etmeye kararlıydı. Ailesini zor durumdan kurtarması karşılığında genc kıza sunduğu secenekler sınırlıydı. Ya evleneceklerdi… ya da bir sureliğine sevgilisi olacaktı. Celikten iradesine boyun eğmekten başka caresi kalmamıştı.
Ama onu asla Sevmeyecekti!SON sayfasına kadar heyecanla okuyacağınız, adım adım aşka yenilmenin keyfini tadacağınız bir FMArsal romanı daha!
(Tanıtım Bulteninden)
İnce Kapak:
Sayfa Sayısı: 575
Baskı Yılı: 2014
Ciltli:
Sayfa Sayısı: 575
Baskı Yılı: 2015
Dili: Turkce
Yayınevi: Ephesus Yayınları
Kitap Adı: Seni Sevmek İstemedim Yazar: Fatih Murat Arsal Editor: Yakup Şimşek Yayınevi: Ephesus Yayınları İlk Baskı Yılı: 2015 Dil: Turkce Barkod: 9786055358358