Aşka, insana ve zaaflarına dair, herkesin kendinden bir parca bulacağı, gulumsetirken yureğinizi de burkacak bir roman.
Aşk falan yok demiştim kızlara ama bal gibi de ilk goruşte aşktı bu. Hic aklımdan cıkmıyordu Omer. Son goruşmenin ardından, o ilk gunlerin şanından sayılan,"arayacak mı, ya aramazsa" telaşı başladı. Bu gunlerin kurbanı bir kız arkadaş hep olur malum. Benimki de Suna'ydı. Gunde kırk kez, telefon, mesaj, mail marifetiyle yiyip bitiriyordum Suna'yı. Butun hikÂyeyi en baştan gozden geciriyor, Omer'in her bir sozune kırk tane anlam yukluyor, bakışlarını yorumluyor, arayacağı zamanı kestirmeye calışıyordum. Arada umudumu kaybedip kesin aramayacak diye karaları bağladığım da oluyordu, arasın diye akşamları totem yaptığım da…
Genc Mimar Deniz, bir hastanenin acil servisinde gorduğu Doktor Omer'e Âşık olur. Bir "ilişki" istemediğini acıkca soyleyen Omer, kırmızı cizgilerini koruyarak onunla birlikteliğini surdurur. Omer'le olabilmek icin adamın butun kurallarını kabul eden Deniz, ne gidebilir ne de kalabilir. Kendisini mutlu etmeyen bu aşkın icine hapsolmuştur. Filiz Aygunduz gunumuzun kadın-erkek ilişkilerini masaya yatırırken insan psikolojisinin de derinliklerine iniyor. Bağlılık-bağımlılık, değersizlik-sucluluk duygusu, anlam arayışı-anlamsızlık kaygısı, sevilme arzusu-kaybetme korkusu…
(Tanıtım Bulteninden)
İnce Kapak:
Sayfa Sayısı: 292
Baskı Yılı: 2015
e-Kitap:
Sayfa Sayısı: 270
Baskı Yılı: 2015
Dili: Turkce
Yayınevi: Doğan Kitap
Kitap Adı: Prens Prensesi Sevmedi Yazar: Filiz Aygunduz Yayınevi: Doğan Kitap İlk Baskı Yılı: 2015 Dil: Turkce Barkod: 9786050924473