Sınırları olmayan bir oyun duşunun; park yerinde beklerken, bilgisayarınızın başında otururken, sokakta yururken her an cağrılabilirsiniz ve hazır olsanız iyi edersiniz. Bu bir oyun değil ve asla ikinci bir şansınız olmayacak.
Dagmar oyun senaryoları yazan bir kadındır. Tatil icin gittiği Endonezya'nın ekonomisi cokup ordu yonetime el koyunca ulkede mahsur kalır. Milyoner patronunun tuttuğu paralı askerler bile ona yardımcı olamayınca Dagmar, internette oyun oynadığı arkadaşlarından yardım ister. Bu yardım cağrısının da bir oyun olduğunu duşunen oyuncular, ona yardım etmeye calışır ama sonuclar hic kimsenin beklediği gibi olmayacaktır.
Dagmar ve oyuncuların oynadıkları oyunlar gittikce tehlikeli ve olumcul bir hal almaya başlar. Aksiyonun ve maceranın hic hız kesmediği bu bilim kurguyu son sayfasına kadar elinizden bırakamayacaksınız.Bu bir oyun değil. Nefesinizi kesecek bir roman.
"Urkutucu ve kehanet gibi bir roman."
-SFX-
"Eğlenceli bir hicvin, siber Âlem bilgisinin, dÂhice gozlemlerin, sosyal yorumların ve teknolojik bir maceranın birleşimi."
-SciFiWire.com-
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 448
Baskı Yılı: 2015
Dili: Turkce
Yayınevi: Pegasus
Kitap Adı: Bu Bir Oyun Değil Yazar: Walter Jon Williams Kitap Tahlilleri Editoru: Kemal Kucukgedik Sayfa Tasarımı: Meral Gok Cevirmen: Hakan Şahin Yayınevi: Pegasus İlk Baskı Yılı: 2015 Dil: Turkce Barkod: 9786053434641