Hale ve Hades'ten sonra serinin beklenen ucuncu ve son kitabı ...

Cennet'ten bir melek eksildi…

Bethany ve olumlu sevgilisi Xavier, ilişkileriyle Cennet'in sınırlarını yeterince zorlamıştır. Bu kez de aşklarını bir sonraki aşamaya taşımaya karar verirler; evliliğe.

Artık aralarına hicbir şeyin giremeyeceğini duşunurlerken şimdiye kadarki en zorlu mucadelelerini vereceklerdir. Bu sefer karşılarında, evrenin dengesini korumakla gorevli melekler vardır. Gorevlerini yerine getirene dek durmayan bu askerler, asi melek Beth'i yakalayıp evine gondermeye kararlıdır. Beth ve Xavier karşılarına cıkan tum bu zorlukların ustesinden gelebilirse Cennet'e ve dunyaya sevgiden daha guclu bir şey olmadığını kanıtlayacaktır.

Sırlar, surgun ve beklenmedik muttefikler bu etkileyici aşk oykusunun finaline heyecan katıyor...

Xavier masanın uzerinden uzanıp elimi tuttu. "En buyuk farkın ne olduğunu bilmek ister misin?" diye sorunca başımı kaldırdım. "Senin sayende Cennet'in gucunu gordum; meleklerin neler yapabildiğini biliyorum. Senin sayende, bir Cennet olduğunu ve bir gun… birlikte oraya ulaşacağımızı biliyorum."

Xavier'ın enerjisi, etrafındaki her şeye suzuluyordu ve onunlayken mutsuz olmak imkÂnsızdı. Bazen tadını bile alabildiğimi hissederdim. Guneş tadındaydı. Aşk tadında.
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 416

Baskı Yılı: 2013

Dili: Turkce
Yayınevi: Pegasus
Kitap Adı: Cennet Yazar: Alexandra Adornetto Sayfa Tasarımı: Cansu Gumuş Cevirmen: Sevinc Seyla Tezcan Editor: Gizem Yeşildal Yayınevi: Pegasus İlk Baskı Yılı: 2013 Dil: Turkce Barkod: 9786053431305