Eroinle Olum Dansı Yapanların Oykusu.

Eroin sozcuğu kimseyi urkutmesin. Madde bağımlılığının 12 yaşına indiği ulkemizde, başımızı kuma gommeden gercekleri irdelemek zorundayız. Eroinle Dans, uyuşturucu ve eroin konusunda Turkiye'de yazılmış ilk ve tek roman. Her yaştan, her kesimden, uyuşturucuyla tanışmamış ya da kullanıcı, cok sayıda okurum oldu.

2014'te Yeşilay Derneği'nin Zumruduanka Odullerinde "En Yeşilaycı Edebiyatcı " odulunu aldım. Onceleri kuşkuyla yaklaşılırken, artık okullarda tavsiye kitabı. "Cok şaşıracaksın ama... Sana olan tutsaklığım buraya kadar Eroin! Vedalaşmamızın zamanı geldi.

... Tum sorumluluğu sana yuklemem haksızlık olur. Yaptığımızın olum dansı olduğunu bile bile, kollarındaki sarhoşluğumu surdurduğum icin, ben de en az senin kadar sucluyum. Ama bitti artık... Olum dansı tek kişiliktir! Bundan sonrasında bana eşlik edemeyeceksin. Olumum senin elinden olmayacak Eroin! Bu zevki tattırmayacağım sana..."

Eroinle olumune dans! Bitti deseniz de bir yerlerde suruyor hÂlÂ. Değişen, yalnızca dans edenler...
(Tanıtım Bulteninden)

İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 406

Baskı Yılı: 2016

Cep Boy:

Sayfa Sayısı: 450

e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 285

Dili: Turkce
Yayınevi: Doğan Kitap
Kitap Adı: Eroinle Dans Yazar: Canan Tan Yayınevi: Doğan Kitap İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786050931433