İlk konuşmamız başlamıştı. Tarif edilmez bir dinginlik ve mutluluk sarmıştı beni. Uzun uzadıya gece vakti konuşuyorduk onunla. Butun konuşmalarımız sıradandı. Bu kadar derin şeyden sonra karşılıklı onunla normal şeyleri konuşmak oyle guzeldi ki.
Yirmi iki yaşına gidiyordu. Duygularının tepe noktasında olan bir kadındı ve butun kelimeleri net ve olgundu. Ondan beklemediğim kadar net bir bakış acısı vardı hayata karşı.
(...)
Alacakaranlığında yaşıyordum soğuk, olumsuz bir vampirin ketumluğunda. Gunduzleri bedenim ışığın parlaklığında yapması gereken şeyleri yapıyordu insanlar gibi ruhsuz bir rutinin tekrarında. Ruhum ise olumsuz bir sessizlikte gun gectikce vampirleşiyor ve kelimeler bana hayat veren kan gibi onu da olumsuzleştirmek icin karanlığında gozlerini acıyordu.
O da benim gibi gun gectikce vampirleşiyordu; geceleri uyumayan, dinleyen ve susayan. İstediğim tek şey onun kendini serbest bırakmasıydı.
Sayfa Sayısı: 184
Baskı Yılı: 2010
Dili: Turkce
Yayınevi: Cinius
Kitap Adı: Sessiz ve Sedasız Yazar: Fırat Kayalı Yayınevi: Cinius İlk Baskı Yılı: 2010 Dil: Turkce Barkod: 9786051271392