Setin İcindeki Kitaplar;

Bana Seni Seviyorum Deme Sev
Kurduğum en guzel hayallerim yıkıldı. Hem de beklenmedik insanlar tarafından. Bense bu duruma sadece sessiz kaldım. Korkaklığımdan değil, kırgınlığımdan. İnsanın bazen en cok soylemesi gereken şeylerin yerine sahne alır suskunluğu. Bende sustum ve kendi gosterimi kendim izledim. Gişe rekoru kıran bu gosteride, başrolu yalnızlığım ve hayal kırıklıklarım oynadı. Bende yalnızca izledim. En guzel hislerimi değmeyecek insanlar uğruna heba ettim...

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir
Sevmekten daha onemli şeyler vardır. Hissettirmek gibi koklayarak opmek gibi. Bazen sevilmekten cok varlığını hissetmek istersiniz. Varlığını hissedemediğiniz birini sevemezsiniz. Kadınlar sevildiğini duymaktan cok hissetmek ister. Sevdiği adamın sevgisini hisseden kadından daha guzeli yoktur. Sevdiği kadına sevgisini hissettiren erkeğin aşkına doyum olmaz. Ben bu kitapta kendimi sana hissettirmeye geldim. Ben sevdikce hissettirdim, sen hissettikce gittin. Oysa sen benim kalbimin kafası guzel haliydin. Ve o gun oyle bir gittin ki, ben o gunden sonra kendimi hissetmedim. Ve o kalple seni sevdim...

Bana Seni Seviyorum Deme Evlen Benimle
Erkek "Seviyorum" der, adam sevdiği kadının tuzlu kahvesini icer. Hayatta bircok kez haksızlığa uğrarız. Lakin oldureceğini sandığımız hicbir acıda yılmayız... Herkesin bir hikÂyesi vardı. Kimi dile getirmedi acıyan yanlarını. Oturup kÂğıda doktu acılarını. Kimi yalnızca sustu, icine ata ata doldu taştı... Yine de tek kelime edemedi. Hayat kimine sevebileceği nice kalpler sundu, kimse sevemedi. Elbet benim de dile getiremediğim acılarım var. Anlatmak istesem, anlatılmaz... Zaten bazı acılar dile getirilemez. Getirilmek istense de kelimeler yetmez... Dilinden seni seviyorum eksik olmayan insanlar zaten sevemez. Aşk hissettirmektir, emektir, bunu kimse bilmez. Dil "seviyorum" dese de, her yurek sevemez.

Sayfa Sayısı: 596

Baskı Yılı: 2016

Dili: Turkce
Yayınevi: Olimpos Yayınları
Kitap Adı: Mirac Cağrı Aktaş Seti - 3 Kitap Takım Kutulu Yazar: Mirac Cağrı Aktaş Yayınevi: Olimpos Yayınları İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786059176811