Avuclarınızdan kayıp giden bir aşka nasıl tutunabilirsiniz?

Bana bir iyilik yapın ve bugun bir kuralı yıkın.

Kendinizden gecin ve anı yaşayın!

Yureğinizi acın. Şimdi lutfen biraz daha acın. Cok sevin, hic sevmediğiniz kadar cok hem de. Dimdik ayakta durup aşkınızı haykırmaktan ve sesinizin duyulmasından korkmayın. SENİ SEVİYORUM diye bağırın.

Aşkın hakkını verin. Ve sokakta, herkesin onunde nefesiniz tukenene kadar sevdiğinizle opuşun, sanki her biri son defaymış gibi...

Molly ile Ryan ilk opuştuklerinde sonsuza kadar birlikte olacaklarını biliyorlardı, ta ki gelecek onlara hic ummadıkları bir surpriz hazırlayana kadar...

"İlk Son Opucuk'u okuduktan sonra ne gecmişin ne de geleceğin, sadece şimdinin onemli olduğunu hatırlayacaksınız. Kahvenizi hazırlayın ve kendinizi aşkın, mutluluğun, huznun ve şu anın kollarına bırakın."
-Independent-

"Elinizde, aşksız bir hayatın olumden farksız olduğunu sıcacık bir anlatımla sunan, yureğinize dokunacak bir roman tutuyorsunuz. Modern cağın aşksızlığında yaşarken nefes almanızı sağlayacak bir kitap okumak hakkınız."
-Marie Claire-

"Sevdiğinizle yapmak isteyip de ertelediğiniz planlarınız var mı? O zaman bu kitabı mutlaka okuyun."
-Daily Mirror-

"Hayat dolu, sıcacık, ilham veren bir roman."
-Cosmopolitan-

Kayan bir yıldız yerine, bir opucukle dilek tuttunuz mu hic...?
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 572

Baskı Yılı: 2013

Dili: Turkce
Yayınevi: Martı Yayınları
Kitap Adı: İlk Son Opucuk Yazar: Ali Harris Kapak Uygulama: Yasin Oksuz Cevirmen: Zeynep Yeşiltuna Editor: Rose Mary Samanoğlu Aktaş Yayınevi: Martı Yayınları İlk Baskı Yılı: 2013 Dil: Turkce Barkod: 9786053482192