#1 New York Times Coksatan yazarı Jamie McGuire'dan bağımlılık yaratıcı yepyeni bir hikÂye...

Erin Easter, Blackwell Lisesi'ndeki uc Erin'den biriydi; bu uc kız sadece isimlerini değil doğum tarihlerini de paylaşıyorlardı. İlgisiz, tek bir ebeveyn tarafından buyutulen Erin Easter, Weston Gates'e uzaktan uzağa hayranlık duyuyordu. Erin A. ve Erin M. kasabanın iki sevilen kızıydı: Kasabanın en zengin iki ailesinin kızları, en yakın arkadaşlar, ponpon kızlar ve Erin Easter'ın olamadığı diğer her şeylerdi; ve Erin Easter'ın bunu unutmasına da asla izin vermiyorlardı.

Weston Gates sevilen bir sporcuydu ve iki başarılı avukatın oğluydu. Soyadının gerektirdiği hayatı yaşamak icin kendi arzularından vazgecmiş, gunlerini soyadının baskısı altında geciriyor ve gizliden gizliye Erin Easter'a ilgi gosteriyordu; onun daha farklı bir hayat yaşaması gerektiğine inanıyordu. Ve sekizinci sınıftan beri Erin A. ile cıkıyordu. Bir tesaduf eseri akşamları Erin Easter ile takılmaya başladıktan sonra kendi gelecek hayallerine ve duygularına sahip cıkma cesaretini gostermeye başlamasıyla işler kendisi ve Erin Easter icin değişmeye başlamıştı.

Fakat şoke edici bir trajedi kucuk kasabayı sarstığında Erin Easter'ın hayatı mumkun olan en iyi şekilde altust oldu. Peki, ya hayallerine kavuşmak sandığı kadar basit değilse, ya bildiği hayat cok daha karmaşık hale gelirse?

Tesaduf, yureğinizi ısıtıyor ve kısa bir novella olsa da Jamie McGuire'ın yazım tarzını neden sevdiğimizi bir kez daha hatırlatıyor. Cok az kelimeyle cok şey anlatıyor ve ben bunun her bir kısmını cok seviyorum.
-Yara, Once Upon a Twilight-
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 152

Baskı Yılı: 2015

Dili: Turkce
Yayınevi: Yabancı
Kitap Adı: Tesaduf Yazar: Jamie McGuire Kapak Uygulama: Aslıhan Kopuz Yayın Koordinatoru: Tuğce Nida Sevin Cevirmen: Boran Evren Duzelti: Berke Kılıc Yayınevi: Yabancı İlk Baskı Yılı: 2015 Dil: Turkce Barkod: 9786055016500