New York Times Coksatanlar Listesi'nde bircok kez 1 numaraya oturmuş olan Ilona Andrews, SAKLI MİRAS serisinin ilk kitabında buyulu bir macera ve tutkulu bir hikÂye sunuyor.
Ben ateşim: Benim icin yan.
Nevada Baylor dedektiflik kariyerinin en zorlu goreviyle karşı karşıyaydı; dengesiz bir şupheliyi bulup ailesine teslim etmek. Bu gorev tam bir intihar girişimiydi. Yakalaması gereken kişi en yuksek seviyede buyu gucune sahip bir Lider'di ve onune gelen her şeyi ve herkesi ateşe veriyordu.
Ve sonra son derece karanlık ve baştan cıkarıcı bir milyarder ve aynı derecede guclu başka bir Lider, Connor "Cılgın" Rogan ortaya cıkmış ve Nevada'yı kacırmıştı. Nevada ondan kacmakla, kendisini onun kollarına bırakmak arasında bocalıyordu. Ve daha da kotusu, hayatta kalabilmek icin Cılgın Rogan'la işbirliği yapmak zorundaydı.
Rogan da Nevada'yla aynı hedefin peşindeydi, bu nedenle ona ihtiyacı vardı. Fakat Nevada kolay lokma değildi ve Rogan hayatında ilk kez kendinden başka birisini onemsemeye başlamıştı. Ama Rogan buyu dunyasında aşkın da en az olum kadar tehlikeli olabildiğini cok onceden oğrenmişti.
"Ilona Andrews her zaman vaadettiğini veriyor. Kızıl Ateş kacırılmayacak bir roman."
-#1 New York Times coksatan yazarı Sherrilyn Kenyon-
"Kalbi sıkıştıran bir romans ve dur durak bilmeyen aksiyon; işte Ilona Andrews!"
-New York Times coksatan yazarı Jeaniene Frost-
"Bağımlılık yaratıcı, sağlam bir hayal gucu ve son derece seksi!"
-New York Times coksatan yazarı Eloise James-
"Paranormal romans turundeki yerini sağlamlaştıran yetenekli Andrews, hangi turde olursa olsun ne kadar iyi bir hikÂye anlatıcısı olduğunu bir kez daha kanıtlıyor."
-Romantic Times Bookreviews-
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 408
Baskı Yılı: 2015
Dili: Turkce
Yayınevi: Yabancı
Kitap Adı: Kızıl Ateş Yazar: İlona Andrews Redaksiyon: Berke Kılıc Yayın Koordinatoru: Tuğce Nida Sevin Cevirmen: Hanife Albayrak Kapak Tasarımı: Aslıhan Kopuz Yayınevi: Yabancı İlk Baskı Yılı: 2015 Dil: Turkce Barkod: 9786055016463