Artık hatırlanmaya değecek kadar bile kalmadın. Seni unutmak hakkım! Unutkan biri değilimdir ama sen bende hatırlanacak hicbir şey bırakmadın. Benim unutulmuşum olmak bile guzeldir, bil. Aşk mı? Aramızda kaldı; icimizde değil… Yanlış aşkta doğru aranmaz. Ama yine de oku istiyorum. Cumlelerimde gizlenmiş duygudan ne anladığını benim nasıl yazdığım değil, senin nasıl okuduğun belirler.
"Kor muydu gozlerin, nasıl goremedin" diye sordular senden sonra. Kor değildim. Ve hayatımda en cok iki kere parlamıştı gozlerim. Birincisi seni ilk gorduğum, ikincisi giderken ardından baktığım gun. İlkinde aşkın ışığından, ikincisinde gozyaşlarımdan… O iki anın arasındaysa hep kapalıydı gozlerim. Aşkına inandığımdan.
Kor değildim, sadece guvenmiştim!
Not: Bugun seni duşunmeden yaşayabilmeyi başardığım ilk gun. Hadi topla seni benden. Kalbim seni uğurluyor. Al bu yara sende kalsın. Artık beni acıtmıyor.
(Tanıtım Bulteninden)
İnce Kapak:
Sayfa Sayısı: 320
Baskı Yılı: 2014
e-Kitap:
Sayfa Sayısı: 236
Baskı Yılı: 2014
Dili: Turkce
Yayınevi: Destek Yayınları
Kitap Adı: Yaralı Yazar: Kahraman Tazeoğlu Sayfa Tasarımı: Cansu Poroy Kapak Tasarımı: İlknur Muştu Yayın Yonetmeni: Erturk Akşun Yayınevi: Destek Yayınları İlk Baskı Yılı: 2014 Dil: Turkce Barkod: 9786054994908