"Birazdan soyleyeceklerim hoşunuza gitmeyecek ancak işitecekleriniz, bircoğunuzun kulak tıkadığı gerceklerdir. Yuzleşirken ter dokecek, yumuşak koltuklarınızda rahatsız olacaksınız belki de. Ancak birinin cıkıp sizi rahatsız etmesinin vakti gelmişti. Birinin size zincirlerle yaşadığınızı hatırlatması gerekiyordu artık. Bu modern kolelik sistemi o denli yedirildi ki bize, bileklerimizde sallanan zincirleri goremeyecek kadar kor, sesini işitemeyecek kadar sağır olduk. Yerlerde tekmelenip dovulurken el kaldıramaz olduk, ağzımız kapatılırken sesimizi cıkaramaz olduk, kufurler yağdırılırken sineye ceker olduk, ustumuze toprak atılırken uslu uslu yatar olduk. Ah benim hakkını savunamayan kardeşlerim! Mağdur ve mağrur halkım; uykunuzu boluyorum lakin artık atın ustunuzdeki ağır toprağı. Mezarlarınızdan kalkın ve hakikatle yuzleşerek hafifleyin! Size kalkan elleri kırmak istiyorsanız sokağa dokulun. Aynı toprak uzerinde huzur icinde yaşarken, bolucu fikirlerle kırbaclanıp birbirine duşman edilen kardeşlerim. Kırbaclara boyun eğmeyin, şeytanların sozlerine kanmayın kolayca. Dostca bakan gozlerindeki duşmanlığı gorun artık! Elindeki yetkileri size karşı kullanan sayılı duşmanlarınızı gorun ve esas gucunuzun farkına varın. Sizi bolup daha kucuk parcalara ayırmalarına goz yummayın. Unutmayın, butun olarak daha guclusunuz. Saklandığınız golgelerden cıkın ve kanınızı emen yarasalara karşı ışıkta savaşın!"
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 468

Baskı Yılı: 2014

Dili: Turkce
Yayınevi: Cinius
Kitap Adı: İki Ruh - Diriliş Yazar: Aysun Celik Yayınevi: Cinius İlk Baskı Yılı: 2014 Dil: Turkce Barkod: 9786053230571