"Kullandığı dilin kacıklığı, David Sedaris'in en eğlendirici tarafı. Yaşayan en komik yazar odulunun en kuvvetli adayı."
Kuzey Carolina'nın bizim yaşadığımız kısmında hangi takımı tuttuğunuz sorusu cok yaygındı ve bu soruya verilen cevabın, sizin ne turden bir insan olduğunuz ya da olmayı umduğunuz konusunda cok şey ifade ettiği duşunulurdu.
Benimse ne futbola ne de basketbola ilgim vardı, ancak bunu belli etmemem gerektiğini coktan oğrenmiştim. Bir oğlan cocuğu mesela mangalda pişmiş tavuğu ya da patates kızartmasını sevmiyorsa, insanlar bunu kişisel beğeniyi ilgilendiren bir konu olarak gorup, "Zevkler ve renkler tartışılmaz," derlerdi. Devlet başkanına,
Coca Cola'ya, hatta Tanrı'ya bile burun kıvırabilirdiniz, ancak spordan hoşlanmayan bir erkek cocuğuysanız imalı yakıştırmalara muhatap olmanız kacınılmazdı. O yuzden ben de konu ne zaman acılsa, soruyu soranın hangi takımı tuttuğunu sorup "Gercekten mi? Ben de!" diye cevap vermeyi Âdet edinmiştim.
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 304
Baskı Yılı: 2014
Dili: Turkce
Yayınevi: Epsilon Yayınları
Kitap Adı: Ben Cok İyi Bir Gun Konuşacak Yazar: David Sedaris Cevirmen: Enis Koksaldı Editor: Meltem Erkmen Yayınevi: Epsilon Yayınevi Dil: Turkce Barkod: 9789944829557