Sakarya Universitesi akademisyenleri tarafından hazırlanan "Hukuk Fakultesi Dergisi" yılda iki kez okuyucuyla buluşuyor. Farklı konularda cok sayıda makaleye yer veren derginin bu ayki sayısında; Kamu Hukuku, Ozel Hukuk ve Tez Ozetlerinden oluşan makalelere ulaşabilirsiniz.
Kitapta Bulunan Konu Başlıkları
- Birleşmiş Milletler Duzeyinde Cevre Hakkının Korunması, Mesut KAYAER
- İdari Yargıda Kararın Duzeltilmesinin Hukuki Niteliğine İlişkin Sorunlar, Harun YILMAZ
- Yuksek Denetimde Uluslararası Bir Orgutlenme: Uluslararası Yuksek Denetim Kurumları Organizasyonu, Metin BAYRAK - Mehmet Alpertunga AVCI
- Kureselleşme ve Yerel Yonetim Reformu "Mahcup Reform Atakları", İsmail GUNDUZ
- Turk Rekabet Hukukunda Bağlama Anlaşması Uygulamaları, Sevda Yaşar COŞKUN
- Medya Yoluyla Kişilik Hakkı İhlallerinde Maddi Tazminat Davası, Yasemin BAŞMANAV
- 6102 Sayılı Turk Ticaret Kanunu Uyarınca Acentenin Ucret Hakkı, Nazlı ALBAYRAK CEYLAN
- İki Taraflı Yatırım Anlaşmalarında Bulunan Ortak Hukumlerden En Cok Gozetilen Ulus Kaydı, Ulusal Muamele İşlem Standardı, KÂr Transferi ve Karşılıklılık İlkesi Genel Değerlendirmesi, Efe DUNDAR
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 112
Baskı Yılı: 2014
Dili: Turkce
Yayınevi: Seckin Yayıncılık
Kitap Adı: Sakarya Universitesi Hukuk Fakultesi Dergisi Cilt:1 - Sayı:1 Temmuz 2013 Yazar: Murat Erdem Celik , Halil Kalabalık Yayınevi: Seckin Yayıncılık İlk Baskı Yılı: 2014 Dil: Turkce Barkod: 2147768013076