Ayrı yaralar taşıyan iki yabancıyız aslında. Birbirimizi kanatmaya calışan, Birbirimize yalandan evler kurup cocukluğumuzu buyutmeye amaclayan. Ben su/susuyorum o kanıyor. O su/suyor ben kanıyorum. Olmayan gelecekler hayal ediyoruz birbirimizden habersiz O anne oluyor, ben baba Duşlerimizi buyutuyoruz gecenin kor karanlığından, tan ağrısına ve yine duşlerimizde oluyoruz. Coğul yalnızlıklar duşuyor payımıza o cocuk sesiyle irkiliyor, ben sol taraftaki ağrıyla. Yuzumuzde ki maskeleri indirmiyoruz bir an, o yalanlarıyla mutlu ben yaşadıklarımda... İkimiz de ayrı dunyalar yaşıyoruz ama ikimizinde yar/ası aynı. Ben ellerin diyorum o gozlerimde boğuluyor, ben yeter diyorum o yetersiz diyor bir karmaşanın icinde can veriyoruz. Sırtımdaki izlerinden tanırım seni, bu yuzden arkama bakmadan yururum. Ne zaman sesini işitsem, irkilir sol yanım bahar telaşıyla... ve ne zaman seni duşunsem, mahşer yeri olur yalnızlığım. Şimdi beni soracak olursan kadın.. Ara sıra mahşer yeri, ara sıra cantelaşındayım...
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 118

Baskı Yılı: 2014

Dili: Turkce
Yayınevi: Cinius
Kitap Adı: Gidenin Ardından Yazar: Serhat Ocal Yayınevi: Cinius İlk Baskı Yılı: 2014 Dil: Turkce Barkod: 9786051279107