O, yetmişinde plÂtin saclı, derin mavi bakışlı, dinc gorunumlu, atletik yapılı bir adamdı. Elinde de bir canta vardı. İcinde kıymetli bir şey varmış ve caldırmaktan korkuyormuşcasına sımsıkı tutuyordu…
Sonunda, neredeyse beni boğacak olanlardan kendimi kurtardım ve onun yanına gittim.
Sozlerine başlayınca… Bir ara, yazma tutkusu icinde kalmış yine de yazdıklarını bir bicimde yapıtlarından tanıdığı biri tarafından okunmasını isteyenlerden sandım ve acıkcası urperdim biraz. Cunku sırf uzulmesin ve başımdan gitsin diye şoyle bir karıştırıp goz atmak icin elime aldığımda dosyayı, yazanın istek ve beklentilerinin hic bitmeyecekmiş gibi olduğunu en azından bazı yazarlarımızın aktardıklarından biliyorum, kimini okuduğumdan kimini de dinlediğimden...
Sonra bu duşuncem icin kendimden Âdeta utandım. Nicin mi?
"Dudaklarımı iyi okumuşsunuz," dedi, ardından da bana getirdiği ve benim de adına Ben/cil Metinler dediğim dosyanın hikÂyesini anlattığı icin…
Kendi yaşadıkları mı kurgu mu bir başkasının yaşadıklarından mı soğurmuş, bilmiyorum. Bunun hic onemi yok. Bana gore burnumuzun direğini sızlatıp sızlatmaması. Edebî olup olmaması… Evet, burnumun direğini sızlattığını rahatlıkla soyleyebilirim. Bana katılıp katılmamak da size kalmış ey sevgili okur.
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 152
Baskı Yılı: 2015
Dili: Turkce
Yayınevi: Ozan Yayıncılık
Kitap Adı: Bencil Metinler Yazar: Tacim Cicek Editor: Orhan Suveren Yayın Yonetmeni: Arzu Sandal Yayınevi: Ozan Yayıncılık İlk Baskı Yılı: 2015 Dil: Turkce Barkod: 9786054723829