"O kızla ciddi misin?" dedi birden tontonum.
Geri kafalılar! Anlayamıyorlar ki bir turlu, benim her kızla ciddi olduğumu. Ben sekste şakayı ve iğrenc esprileri hic sevmem. Seks ciddi bir iştir arkadaş. Adam gibi yaparsan, seks bir sanattır. Ustelik hicbir sanat bu denli rahatlatamaz insanı. Hicbir sanat, seks sanatı kadar haz ve renk veremez insana.
"Hayır," dedim anneme. "Hayır, o kızla ciddi değilim."
İyi ki de boyle demişim. Neden mi?
Komşular anneme şikÂyet etmişler evimdeki hatunu. Kim mi bu hatun?
Bir yıllık kapatmamdır o fıstık. Ama ne fıstık! ŞikÂyet konusuna gelince... Balkona kucucuk eteklerle cıkıyormuş yavrum. Poposu gozukuyormuş. Hicbir vakit sutyen takmıyormuş zillim. Ya giydiği geniş yakalardan memeleri fırlıyormuş dışarı, ya da şeffaf giyindiğinden seciliyormuş alenen meme başları. Kısacası her vakit cascavlak ortadaymış kapatmamın memeleri ve gotu başı. Eeee, konu komşunun erkekleri durumdan cok etkileniyormuş hÂliyle. Gordukce benim kapatmamın orasını burasını, aş eriyormuş garibanlar taş gibi kadına ve kadınlık organlarına. Kısırla beslenen guncu kadınlarda olmaz ki boylesi! O lop lop et olup taşmış kadınlar, cok isteseler de tam olarak gideremezler ki, sarkmış memeleriyle, otomobil tamponu gibi genişlemiş kalcalarıyla erkeklerinin cinsel aclığını.
(Arka Kapak)
Sayfa Sayısı: 254
Baskı Yılı: 2013
Dili: Turkce
Yayınevi: Semerci Yayınları
Kitap Adı: Sakıncalı Sayfalar Yazar: Aykut Semerci Yayınevi: Semerci Yayınları İlk Baskı Yılı: 2013 Dil: Turkce Barkod: 9786056441042