Habsburg Hanedanlığından gelen kutsal Roma İmparatoru II. Rudolf'un muhteşem sarayında kimsenin hakkında konuşamadığı bir karanlık gizleniyor.

1606'da Prag, II. Rudolf sayesinde kultur ve sanatta altın bir Mekke gibi parlasa da İmparator cirkin bir sır saklıyor: Gayrimeşru oğlu, Don Julius.
Genc Prensin tarifsiz ahlaksızlığına sebep olan delilik hali ve skandalları artık sınırları aşan boyuta geldiğinde onu Bohemya'nın uzak bir koşesine gonderen İmparator, orada yaşayan genc ama unlu hacamatı yardım icin gorevlendirir. Hacamatın gorevi, Prensin damarlarında akan deliliği iyileştirmektir.

Hacamatın guzel ve genc kızı babasına yardım ederken, Don Julius'un tehlikeli ve saplantılı deliliğinin hedefi haline gelir. Onun icin hacamatın kızı paha bicilmez el yazması olan şifrelerin kitabında resmedilen tanrıca kadınlardan birini temsil etmeye başlamıştır. Zihninin en karanlık noktalarına inerken caresizleşen Prens gibi Marketa da korkar, etkilenir ve artık uzak duramayacak kadar bu aşka saplanır.

Linda Lafferty'nin Roma İmparatorluğu icin buyuk bir tehdit olan gercek bir cinayetten esinlenerek yazdığı Hacamat, karanlık ve zengin anlatımıyla tutku ve intikamın destanı!
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 472

Baskı Yılı: 2013

Dili: Turkce
Yayınevi: Trend Yayınevi
Kitap Adı: Hacamat Yazar: Linda Lafferty Cevirmen: Asuman Sayıner Kapak Tasarımı: Ozer Cevikel Yayın Yonetmeni: Nursel Calap Yayınevi: Trend Yayınevi İlk Baskı Yılı: 2013 Dil: Turkce Barkod: 9789944342230