"Bir kadın arıyordu.
Evet. Evde kendisinden başka bir iz, işaret veya koku bırakan bir kadın arıyordu."
Kapat gozlerini, saklan, kıvrıl kucağımda ve kollarımın arasında kaybetmeye calış kendini. Bitmesin bu ruya, cıkmasın gercekler aydınlığa. Kendi gerceklerimiz arasında kaybolup gidelim ve kimse bulamasın bizi. Adı konulmamış bir masal kitabında, adı konulmamış bir dunyada, adı konulmamış bir aşkı yaşayalım, adı konulmamış iki isimsiz kahraman olarak."
"Ben seni ortaya cıkarmak istiyorum. Surekli konuştuğun, derdini paylaştığın, gecelerine, yalnızlığına ortak ettiğin masum kız cocuğu ile değil, bundan sonra sadece benimle konuşmanı ve beni dinlemeni istiyorum. Ben, icindeki kadını ortaya cıkarmak istiyorum. Onunla birlikte olmak ve geri kalan hayatımı onunla, o kadınla birlikte paylaşmak istiyorum."
"Olmuyor, olmuyor! Ah Mine! Az once tanımıyordun şu an burada yok diyorsun. Senin vereceğin, senden duyacağım en guzel cevaplar bunlar işte. Daha otesi yok. Hayatımı da aynen boyle tamamlıyorsun. "
(Arka Kapak)
Sayfa Sayısı: 576
Baskı Yılı: 2015
Dili: Turkce
Yayınevi: Gordios Kitap
Kitap Adı: Yeterince Yalnız Kaldım Yazar: Bedri Kenan Karaal Yayına Hazırlayan: Leyla Celik Yayınevi: Gordios Kitap İlk Baskı Yılı: 2013 Dil: Turkce Barkod: 9786055828943