Ay, dağlarına dondukten sonra da beyaz kalacak yuzunu, yuzumuze cevir. Fakat nicin bizden aldığın şeyleri aya goturup ayda bırakıyorsun? Yıldızlarla, yıldızlardan ışık dilenen ellerle, bizim gecelerimizi bize bağışla ve ayın cocuğu kal. Fakat nicin bizden aldığın şeyleri aya goturup ayın kulağına fısıldıyorsun? Sesler icimizde sesini tazeleyecek! Şu karanlık dunyanın yuvasını ayda yapan kuş, sen olacaksın. Nisanların, eylullerin en guzel ayları senin olsun.

Fakat nicin bizden aldığın şeyleri aya goturup ayın kulağına fısıldıyorsun? Hatırından cıkarma beni. Dun gozlerim saatte, seni beklerdim; şimdi takvimlere kaldım. Gonlume sevmeyi oğrettin, yuzume gulmeyi oğret. Beni bugune sen cıkardın. Ben seni, yarına kollarımda gotureceğim. Seni mesut edeceğime inansınlar ve senden, bunu sordukları zaman “Beni mesut edebilir.” değil, “Beni mesut edecektir.” cevabını alsınlar. İmzanı, Servet Asya olarak atacağın gunu Allah bana gostersin.

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Sevgi Mektupları Yazar: Arif Nihat Asya Resimleyen: Zafer Yılmaz Yayınevi: Otuken Neşriyat Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 12 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786051556208