Soğuk bir iklimin tum renklerini koynunda barındıran, zerafetiyle her insana kapısını sonuna kadar acan, misafirperverliğin butun dilleriyle gelenleri karşılayan Van’da doğdum. Neşeyi aile butunluğunu doruklarına kadar yaşayan kalabalık bir ailede buyudum…
Kalemle dostluğum; annem hastayken, babamın anneme yazdığı şiirle başladı. O gun şiiri, tum duyguların en suskun hali ve aynı zamanda da en buyuk cığlığı olarak fark ettim. Ve başladım yazmaya... Bazen suskunluğuma ses bazen de sesime sessizlik oldu.
O gunden sonra kalemi elimden hic bırakmadım. Hayatımın tum ışıkları, renkleri calınmış olsa bile kalemimle renklerimi bulmaya calıştım. Kalem yonsuzluğume yon, yutkunduklarıma nefes oldu ve kırk yıllık dostluğu sadakatle bu gunlere taşıdık. Ceşitli yayın organlarında şiirlerim yayımlandı, cok guzel ovguler beğeniler alınca, dostların desteği doğrultusunda kitap maceram başlamış oldu. Duygularınıza bir nebze de olsa tercuman olmak adına, her yurekte bir Elif Duruşlu’nun var olduğuna inanarak, siz kıymetli okuyucuların gonlune sunuyorum.
-Nimet ONER-

(Tanıtım bulteninden)

Kitap Adı: Elif Duruşlum Yazar: Nimet Oner Yayınevi: Tunc Yayıncılık Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786059703963