Seni sevemiyorum artık. Beraber gittiğimiz yerleri unut. Hangi yağmurdan kacarsan kac, bana sığınma. Ben senin dudaklarının tadını, sesindeki muziği, ellerindeki beyaz rengin yağmur yağarken nasıl ıslandığını unuturum. Kim bilir, belki artık seni hic goremem. Gozlerindeki renk ne diye bakıp, bunun cevabını bulmaya calışamam. Gozlerindeki rengi opmeyi duşunemem. Dedim ya; seni sevemiyorum artık.

Sevemiyorum, nefesimi tutabildiğim kadar...

‘’Furkan Dovan beyaz tenli bir kadının hayatındaki yokluğuna ve onun kendisinden uzakta olan varlığına isyan ediyor, inkÂr ediyor, inanamıyor. Ve buna Şiir’k adını veriyor. Beyaz tenli kadının ellerindeki gizemi, bu gizemin ona verdiği sihri icinde kaldığı karanlıkta bulmaya calışıyor. Bu karanlıkta bir ışık arıyor, beyaz bir ten, kendisine uzanacak bembeyaz bir el… Onu ozluyor, onu bekliyor ve nefesini tutabildiği kadar onu sevmiyor…’’
(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Şiir'k Yazar: Furkan Dovan Yayınevi: İkinci Adam Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786053063735