FıratSeher’in canını yakmaya devam ediyordu. “Hoşlanıyorum de hoşlanıyorum de!” Seher hoşlanmıyor, sessizce olayın bitmesini bekliyordu.
Fırat buyuk cığlıklar atarak boşaldı. Seher boşalmadı. Boş aldı Fırat. Boş alamadı Seher. Odadki haykırış seher’in nesneleşen bedenine carparak kocaman yankılandı, tum dunyaya yayılırcasına. Kimyası yayılımlı gaz olan yara, ten duygusu yitirilmiş etlerin uzerinde gezindi bir sure, sonrakatılaştı boşluğun merkezinde. Tıpku umutsuz bir suruncemenin eşiğine gelmiş Seher’in bedeni gibi. Boşlukta sallanna iki adet meme, boşlukta sallanan bir adet penis… Salgısal aşk, hazzın gozyaşlarıydı geriye kalan. Aşk salgıydı, salgıydı acının hazyaşları…
Ve butun delikler ve butun cıkıntılar sanki dunyanın tun acıkları tuk gedikleri tum boşlukları tum eylemcileri tum tepkicileri tum tum ha hhah ha aha aha aha ha haahahahahahahahah
Onemliydi guluş, acıydı haz, acılı haz, hazlı acı, ağlayan sperm, dort duvarlı bir oda, boş boş bomboş yalnız iki beden artık ten olmayan yani hisleri yuzulmuş ten yani
Et
Et
Et
Et
Et
Et

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: İc Gerceğin Romanı Yazar: Işıl Yuce Yayınevi: Tera Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13 x 19 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9789750089675