Hangi konuyu kime ne kadar anlatmaya calışıyorsunuz? Veya neler icin zaman uretip mucadele veriyorsunuz? Bana gore doğrular icin değil, gercekler adına uğraş vermemiz gerekir. Cunku doğrular değişkenlik gosterebilir ama gercekler sabittir. Ve mucadelesini verdiğimiz her şeyde başkalarının doğrularına değil, gerceklerimize, değer vererek bizleri anlayanlara inanmamız yeterlidir. Yoksa kalabalıklar, bizler dahi farkına varmadan bizleri bizden alır. Başlarda doğru davranan, sonrasında değişen insanlar yuzunden yorgunuz hepimiz. İnsanların doğrularına değil, gercekliklerine guvenmemiz gerekir. Cunku guzel iletişimin oluşturduğu guven olmadan yaşanılan her mutluluğun makyajı silindiği vakit dertlerle bir başımıza kalıyoruz. Gelin “İnsan olarak geldiğimiz bu dunyada insan olarak kalabilmek, en buyuk savaşımız” konusunu baz alarak, adı “soru-yorum” olan bir sohbet edelim. Dostane bir şekilde dunyayı, kendimizi, cevremizi duşunelim.

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Soruyorum Yazar: Tolga Demirel Yayınevi: Sıfır Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786058143814