Lillian Bennet, sosyetenin en havalı ve en olaylı Leydi'si idi. Bir erkek kadar serseriydi ama icinde kimsenin bilmediği, derin yaralar gizliydi. Aşkı onun hem kaderi hem de lanetiydi...
Damien Christian Maine aile yadigarı zekası ve yakışıklılığı ile koca avcısı annelerin son donemlerdeki gozdesiydi. Evlilik ise yakın donem planları arasında ilk sıralarda değildi.
Kaderin yedi yıl sonra bir araya getirdiği iki eski duşman icin neler planladığını kimseler bilemezdi...
"Zavallı cahil kardeşimi senin guvenilmez ellerine bırakacağımı duşunuyorsan, yanılıyorsun. Belki farkında değilsin ama Londra'da unun pek de iyi değil. Erkeklerle istediğini yapabilirsin. Bu konuda sana bir şey diyemem ama kardeşimi sana emanet etmeyeceğim hayatım."
Mevcut yakınlık yeterli değilmiş gibi bir adım daha yaklaştı Lillian. Artık birbirlerine yaslanır vaziyetteydiler. Bu sozlerin getirdiği ofke genc kızı alev alev yakarken, ısı da teninden taşıyor, giysilerinin uzerinden Christian'a ulaşıyordu.
"Senin de cok temiz olduğun soylenemez değil mi Christian? Senin zavallı dediğin kardeşin eminim senin yanında benden oğreneceğinden cok daha fazla guzel şey oğrenir. Belki de biz ikimiz, ona pek de uygun eşlikciler değilizdir. Oyle değil mi?"
Lillian bunları Christian'ın kulağına fısıldamış ve son sozu soylerken de kulağına hafifce temas etmişti ve sonra da hızla geri cekilerek odadan cıkıp gitti.
Christian ise deminki kışkırtılmanın etkisinde olduğu yerde donakaldı. Yanlış kararlar verdiği acıktı. Bu kızla asla başa cıkamayacaktı. Bir yerlerde bir şeyleri batıracağından emindi. Tanrı korusun, yanlış bir kararın bedeli en fazla ne olabilirdi ki? Cehennemde yanmak dışında tabii...
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 312
Baskı Yılı: 2014
Dili: Turkce
Yayınevi: Fenomen Kitaplar
Kitap Adı: Zor Aşk Yazar: Lisa Turner Yayına Hazırlayan: Seda Akdoğan Editor: Emine Kibar Yayınevi: Fenomen Kitaplar İlk Baskı Yılı: 2014 Dil: Turkce Barkod: 9786054688319