Ben Barok ve Diğerleri, zamanın ruhunun tanıklığını ve acısını gostermek icin cesur bir başlangıctı. Zavallı olanın değil, cesur olanın kendini suclamasının ve butun zamanın acılarını kendini parcalamak pahasına sorumluluğunu almasıydı Cesur; cunku acının kokusunu Obursuleri alacaktı ve Ben Barok ve Obursuleri bu kacınılmaz sonla geldi.
Bu kitabın sayfalarını kendinizin izini sure sure cevirmediysen, şu an elinde olan kitap izi, surulmuş “sen” kadar olacaksın.
Zamanın ve insan ruhunun deprem gormuş labirentinde, siz siz olun, kendinizi parcalara ayırıp, temizleyip, tekrar birleştirme acınız, gucunuz, cesaretiniz yoksa Obursuleri'in golgesinde, serin cehennemde yaşamaya devam edin.
Cuma gunleri bu gezegende, bu gerceklikte olmayan adam, Salih Ozturk; duşuncelerin, duyguların, algıların kara deliğinden kendini sonsuzca yaratan zamanın farkında ve oraya ne atarsa sonsuza dek zamanı tarif edecek şeyin o olduğunu bilerek yazıyor; zamanın ve insan varlığının guzelleşmesine Ben Barok ve Obursuleri ile devam ediyor.
Sonsuz zamana katılıp sonsuzlaşan guzellikler de işte bu cabaların tarihidir.
- Şaban Ozturk -

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Ben Barok ve Obursuleri Yazar: Salih Ozturk Yayınevi: Kurgu Kultur Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786059257992