Alışageldik "sevgi" tarifinin dışına cıkan, insanın kendisine bile itiraf etmekte zorlandığı duyguların yazıya dokulduğu "Sevgililer Gununde Hic Randevum Olmadı" isimli kitap okuyucuyla bir kez daha buluşuyor.
Usta yazar ve şair Cezmi Ersoz'un isim babası olduğu kitap on dokuz oykuden oluşuyor. Mavi Gercek isimli oykusunde "Artık korkmuyorum. Cunku sevgi geri dondu" diyen yazar Mucurluoğlu, başka bir oykude sevgiliyi, "Bir gun ciceklenecek bir ıhlamur ağacı olarak" duşluyor. Sevgiliyi "Ben neysem o da o, ya da o neyse ben de o" diye tarif edecek kadar sevgiliyi ozumseyen yazar, umutsuzluğu "Seni intihar gibi duşunuyorum" sozleriyle anlatıyor. Gundelik hayatta kurulan sıradan, havada ucuşan cumlelerin onemini hatırlatan oykulerinde yazar, kendi hayatından ve insanın yuzune sertce carpan ozeleştirisini de okuyucularıyla paylaşıyor. Hissettiklerini gizlemekten cekinmeyen yazarın oykuleri "sevgi engelleri" buluşturur nitelikte.
-Başak Kaya, Sozcu Gazetesi Muhabiri-
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 160
Baskı Yılı: 2013
Dili: Turkce
Yayınevi: İtalik Yayınları
Kitap Adı: Sevgililer Gununde Hic Randevum Olmadı Yazar: Oğuz Mucurluoğlu Yayınevi: İtalik Yayınları İlk Baskı Yılı: 2013 Dil: Turkce Barkod: 9786055430290