Sevgili Sen, bu kitap derin bir yaşanmışlığın ertesinde biriken sessizlikten, seslilikten, seyahatlerden, konuşulmadan soylenmiş sozlerden, daha ilk bakışta yÂr olmuş aşklardan, karşılaşılan mucizelerden, karanlıktan guneşe cıkan yollardan ve en onemlisi sevginin en guzel hÂllerinden en yıkıcı hÂllerine kadar yaşamış bir kadının hikÂyesidir. Nerede başlar nerede biter bilinmez; belki bu satırlar yazılırken cok daha farklı yonlere doğru ilerlemiştir bile... Bu kadın belki bir donem senin şu anda bu kitabı elinde tutmanın sebebi gibi kaybolmuştu, belki de sen sadece bu kitabı oylesine “bir bakmak” icin eline aldın...
Eğer şu anda bu kelimeleri okuyorsan, bu kadın seninle kendini, acısını tatlısını, hayallerini, aşkını, yitmişliğini, aldatılmışlığını, arayıp da kavuştuklarını, duşup tekrar ayağa kalkmasını ve en onemlisi hayatı sevgiyle, ışıkla ve şevkle evet “seninle” paylaşmak ister...
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Bildim Buldum Dondum Yazar: Pınar Ulus Yayınevi: İkinci Adam Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9786053061892