2008 yılındaydık Berlin Duvarı yıkılalı neredeyse yirmi sene olmuş ve soğuk savaş tarih kitaplarının eline emanet edilmişti. Siyah jeep 425 beygir gucundeydi , SRT 86,1 Hemi motoru vardı ve devasa bir cam tabakanın altında bir beton bloğunun sağlamlığına sahipti. Neredeyse iki yıldır bugunun gelmesini bekliyordum. FBI'daki denetmenlerim Ted ve Terry beni yaklaşık altı aydır bu işe hazırlıyorlardı. Oleg ne kadar para istediğimi sorduğunda ne diyecektim ? Eğer silah cekerse ne yapacaktım ? Son zamanlarda aramızda ikimizin de alışkın olmadığı bir gerginlik vardı. Ajanlar beni hazırlamak icin ellerinden geleni yapmışlardı ama bir taraftan da bana surekli 'Hızlı Duşunmeye hazır olmaslısın 'diyorlardı.

Naveed Jamalı ve Ellıs Henican 'ın kaleminden nefes kesen bir roman…

Sıradışı bir hikaye ve surukleyici bir uslupla kaleme alınan How to Catch a Russian Spy ? , Bir Rus Ajanını nasıl yakalarsın ? adlı ceviri calışmasıyla okuyucunun ilgisine sunuluyor.
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 344

Baskı Yılı: 2016

Dili: Turkce
Yayınevi: Zodyak Kitap
Kitap Adı: Bir Rus Ajanını Nasıl Yakalarsın? Yazar: Naveed Jamalı , Ellis Henican Cevirmen: Gonca Gulbey Yayınevi: Zodyak Kitap İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786054909216