İnsan tanık olduğu guzellikleri biriyle paylaşmak istiyordu. Hayatımızın, bireysel başarı ve sahiplenmeyle değil ama paylaşmakla anlamlandığını duşunuyordum. "Sevgi insanları birliğe, bencillikse yalnızlığa goturur," demişti bir dostum, haklıydı. Nereye gittiğinin onemi yoktu, onemli olan kiminle gittiğindi! Bu guzel yolculuğu daha da unutulmaz kılmak icin sevgilimle yapmayı dilerdim. Fotoğraflarımda, antik kentin orta yerine onu yerleştirmek, kimsenin ulaşamadığı cicek bahcelerinde kulağına şiirler fısıldamak, dev şelalelerin dibinde yoresel yemeklerden tattırmak isterdim. Gittiğimiz yerlere avuc avuc gul tohumu serpmek, ulu ağacların govdesine adımızı kazımayı değil ama serin golgesinde, yoresel bir aşk hikayesi okumayı tercih ederdim mehtabı seyrederken… Onu motoruma alsam, iki beden, tek ruh, Anadolu'yu baştan sona turlasak, maceranın ve keşfetmenin keyfini beraberce cıkarsak ne muhteşem olurdu! Maalesef yalnızdım. Yalnızlığı bilerek secmiştim. Bir şeylerden kacmak icin mi, yoksa bir şeylere koşmak icin mi tek başımaydım? Belki her ikisi de. Bu tavşan deliğinin sonunda beni bekleyen Barış'ı şimdiden cok merak ediyordum. Yaşadığım travmanın beni bir başkasına donuşturduğunun farkındaydım. Zamanın silgi kullanmadan resmettiği geleceğim yavaş yavaş belirmeye başlamıştı acılı yureğimde. Biraz daha sabretmeliydim, az daha...
Sayfa Sayısı: 188
Baskı Yılı: 2013
Dili: Turkce
Yayınevi: Cinius
Kitap Adı: Motosikletsiz Asla Yazar: Ayhan Karaer Yayınevi: Cinius İlk Baskı Yılı: 2013 Dil: Turkce Barkod: 9786051276793