Ekranların sevilen yuzu zahide yetiş'ten bir ilk kitap:
"Dinle! Hayat sana fısıldıyor"
Karşılaştığınız biri, duyduğunuz bir soz, aklınıza gelen bir fikir, fark etmediğiniz tesadufler...
Hayat her an, her yerde size bir şeyler fısıldıyor...
Aşka, başarıya, ayrılıklara, yeni başlangıclara dair... Ne kadarını duydunuz? Ne kadarının farkındasınız?..
Şimdi bir yol acıyoruz size, ilerleyelim beraberce, duymak ve farkında olmak icin...
…
Zahide Yetiş ilk kitabı "Dinle! Hayat Sana Fısıldıyor..." ile kalbini kalemine dokerek ruhumuza dokunuyor. Birbirinden farklı gercek hayatları okuyacağınız bu kitapta, uzmanların verdiği samimi goruşlerle de bilgilerinize yenilerini ekleyeceksiniz. Yaşarken sırrının farkına varamadığımız, bazen bizi duvardan duvara carpan, bazen de pamuklar icine duşmemizi sağlayan enteresan hikayeler...
Kitapta neler yok ki... Aşk, evlilik, aldatma, boşanma, uvey anne, uvey baba, kayınvalideler, cocuk rekabeti, kadınların cekindiği 'oteki kadın'... Kısaca hayata ve ilişkilere dair her şeye dokunan yazıları keyifle okuyacaksınız.
"... Tesaduflere inanmam ben, hayatımda dokunduğum hicbir canlının rastgele orada olduğuna da inanmam. Yapabildiğim iyiliklerde, o kişinin nasibine ulaşmasında sadece vesile sayarım kendimi. Bana yapılmış kotuluklerde de guclu olmam ve oğrenmem icin bilgelik ararım icinde. Şanslı sayarım kendimi ve bana verilenlere hep şukrederim, olmayınca da isyan etmem. Elimden, dilimden, aklımdan gelenin en iyisini yaptım der giderim. Hatalarım olmasaydı, tecrubelerim de ve elbette bu kitap da olmazdı. İşte tum bunların toplamı olarak yaşamdan suzerek damıttığım hikayeleri sizinle paylaşıyorum..."
Sayfa Sayısı: 240
Baskı Yılı: 2013
Dili: Turkce
Yayınevi: Postiga
Kitap Adı: Dinle! Hayat Sana Fısıldıyor Yazar: Zahide Yetiş Yayınevi: Postiga İlk Baskı Yılı: 2013 Dil: Turkce Barkod: 9786055711986