Guneşin Doğduğu Yerde, geleneksel hikÂye ile modern oyku arasında guclu bir kopru kuruyor. Hem uzerinde titizlenilen dil, hem de hikÂyenin kendisine odaklanan anlatım, okuru uzun soluklu ve edebi hazla dolu bir okuma yolculuğuna davet ediyor. Hem ironik, hem hakiki; hem acı, hem de şaşırtıcı oykuler.
Koluma gelelim; onunla helÂlleştim, birbirimizden hoşnut olarak vedalaştık. Ona bir mezar yaptım ve onu torenle gomdum. O beni terk etse de şimdi bilinen bir yerde ve ben onu gucum yettiği zamanlarda her hafta Perşembe gunleri, duzenli olarak, aksatmadan, mutlaka gidip ziyaret ettim. Her ziyaretimde mezarına dokundum, onunla konuştum. Tuhaf bulacaksınız ama ruhaniyetine fatiha bile okudum.
Bunları son birkac senedir yapamıyor olmanın ıstırabı icindeyim.
Oysa sesim boyle mi? Ona dokunamıyorum, O beni terk etti ve ben onun nerede olduğunu bile bilmiyorum.
Sayfa Sayısı: 200
Baskı Yılı: 2016
Dili: Turkce
Yayınevi: Okur Kitaplığı
Kitap Adı: Guneşin Doğduğu Yerde Yazar: Recep Seyhan Genel Yayın Koordinatoru: Unsal Unlu Editor: Guray Sungu Yayın Yonetmeni: Ahmet Aslanturk Yayınevi: Okur Kitaplığı İlk Baskı Yılı: 2013 Dil: Turkce Barkod: 9786058312920