Bravo Gazeteci
Gerek Star TV'den ayrılışım, gerekse Nedim'in tutukluluk surecinde uğradığımız iftiralar, İşte Hayatım'ın devamı niteliğinde olmasa da, onu tamamlayan bir kitabın yazımını zorunlu kıldı. Cunku ceşitli televizyonlara, gazetelere ve internet sitelerine konuk olup, yaşadığım seruveni ve maruz kaldığım saldırıların nedenlerini anlatmaya calıştıysam da, daha ayrıntılı bir acıklamanın gorev haline geldiğine inandım.
…O halde, okuyanların "Vay canına! Demek ki Uğur Dundar bunları da yaşamış!" diyecekleri carpıcı gelişmeleri, iğrenc tezgÂhları ve bazı ilginc olayları da yeni kitaba katmalıydım. İşte elinizdeki kitap, bu duşuncelerin ışığında doğdu. Anlattıklarımla hafızanızı tazeleyip, bilgi dağarcığınıza kucucuk bir katkıda bulunabilirsem, ne mutlu bana.
Gelmiş gecmiş tum iktidarların hışmına uğrama pahasına, toplumun gercekleri oğrenme hakkına hizmetten vazgecmedim.
Toplumun bu yuce hakkının dışındaki hicbir "guc"un onunde eğilip bukulmedim, yağcılık, yalakalık, dalkavukluk yapmadım.
Toplumun hakca paylaşması gereken ulusal gelirimizin oy uğruna yandaşlara peşkeş cekilmesine seyirci kalmadım.
Populist uygulamalarla yolsuzluk ekonomisini makyajlayan ve halkı masallarla kandıranların maskelerini duşurmenin gorev olduğuna inandım.
Doğru bildiğim yolda ilerlerken, ihale usulsuzlukleri, ruşvetler, yolsuzluklar, vurgunlar ve hortumlarla ulke kaynaklarını somurenleri ortaya cıkardım. Kamu bankalarını yağmalayanlar, dunyanın neresine kacarlarsa kacsınlar, peşlerini bırakmadım.
Kacakcılar, mafyalar, ceteler ve banka hortumcularının korkulu ruyası oldum…
Peşime infaz cetelerini taktılar, korkmadım; tehditlere pabuc bırakmadım, olumle koşe kapmaca oynamaktan yılmadım.
Kitaptan:
Kemal Sunal'ın Cenazesinde Oldurulecektim!
Aziz Yıldırım'ı Ağlatan Teklifim
"Uğur Mumcu'yu Oldurdum!"
"Uğur Sana Acıktan Bir Milyon Dolar!"
Makineli Tufekle Taranıyoruz!
"Bin Kişiyi Oldurmuş Olabilirim"
Sarı Zarfın İcinden Milyonlarca Dolar Cıktı
Mafyadan Kacarken Evine Girdim
Sayfa Sayısı: 216
Baskı Yılı: 2012
Dili: Turkce
Yayınevi: Bilgi Yayınevi
Kitap Adı: İyi Uykular Sayın Seyirciler Yazar: Uğur Dundar Yayınevi: Bilgi Yayınevi İlk Baskı Yılı: 2012 Dil: Turkce Barkod: 9789752204232