Kendi kucuk hikayeleri dışında buyuk bir hikayenin parcası,3 genc insan. Yiğit ile Berker'in hayat hikayesinin kesişme noktası: Cenan.
YİĞİT; 3 gunluk bir bebekken yetimhanenin bahcesine terk edilen bir kimliksiz olarak kim olduğumu merak ediyordum. 'Kader ikizim' aynı gun yetimhanenin bahcesine bırakıldığımız can arkadaşımın izini kaybetmiştim. Adını soyadımda, soyadını adımda taşıdığımdan habersizdim. İnsanoğlunun en zayıf yeri, kalbim, işgal altına girdiğinde değişecek tum yaşantım.
BERKER; Ben bir ekonomik tetikciyim. Kan akıtmadan oldurmeyi oğrendim. Bir ulusu yok etmenin ekonomiden gectiğini oğrendim.3 gunluk bir bebekken ismi calınan, hayatı elinden alınan, başkasının hayatını yaşamaya mahkûm birisiyim ben. Uzaktan seyrediyorum gercek hayatımı.
CENAN; Beyinleriyle dunyaya meydan okuyanlar arasındayım ben, paranın dalgalanmasıyla insan hayatına yon verenlerin. Hakimi olmak icin buyuk caba sarf ettiğim hayatımın mahkumu oldum istemeden. Cozulmesi imkÂnsız bir muammanın icinde gibi yaşıyorum uzun zamandır.
Sema Karabıyık'tan yaşadığımız cağın, yaşanan ekonomik krizler ve servet değişimiyle birlikte değişen kucuk hayatların hikÂyesi.
İnce Kapak:
Sayfa Sayısı: 232
Baskı Yılı: 2009
e-Kitap:
Sayfa Sayısı: 189
Baskı Yılı: 2009
Dili: Turkce
Yayınevi: Profil Yayıncılık
Kitap Adı: Muamma Yazar: Sema Karabıyık Yayınevi: Profil Kitap İlk Baskı Yılı: 2009 Dil: Turkce Barkod: 9789759962302