Derya'dan aşka dair cumleler…

Geleceğe dair hicbir beklentim hicbir hayalim yokken surpriz yaptın sen bana birden cıkıverdin karşıma. Yureğim yeniden canlanmaya başladı. Nasıl olduğunu unuttuğum gulumseme yeniden yayıldı yuzume. Kabuğum kırıldı, karanlık dağıldı, umutlar yeşerip icimdeki yerini aldı. Yastığa başıma koyup gozumu kapadığım da icimi sonsuz bir huzur kaplıyor.Gecemi de gunduzumu de sen dolduruyorsun.Seninle birlikte yenilendiğimi hissediyorum.

Her sabah yeni gune değil, mutluluğa uyanıyorum sanki o guzel şiirlerinle seni seviyorum dunyanın en guzel kadını deyişlerinle butun hucrelerimin sanki ilk kez o gun doğmuşlar gibi harekete gecişini hayret ve heyecanla izliyorum Sesini duymak gucumu artırıyor, tukenmeyecek bir enerji veriyor.

Sen benim icin bir şanssın. Hangi kadın boylesine guzel şiirlerle acar ki gozlerini sabaha canım eşim,hayat arkadaşım, Emir'imin babası bana verdiğin bu guzel hediye artık satırlara dokuluyor. Hayat her zaman boyle şanslar sunmaz insana. Sunduğunda da bunun değerini bilmek gerek. Ve ben, hayatın bana verdiği bu şansı sonuna kadar kullanmaya kararlıyım..
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 75

Baskı Yılı: 2014

Dili: Turkce
Yayınevi: Semerci Yayınları
Kitap Adı: Aşka Dair Cumlelerim Var (Ozel Baskı) Yazar: Bekir Aksoy Yayınevi: Semerci Yayınları İlk Baskı Yılı: 2014 Dil: Turkce Barkod: 9786054982196