Hey sen; sana sesleniyorum guzel goz. Ne renksin? Siyah, kahve, mavi, yeşil, ela, menekşe… Hic fark etmez, her ne renksen gorduğum lebi derya, koca bir dunya.
Hoş geldin, ne iyi ettin de geldin.
Gonlumu actım; nazar eylersin diye.
Gonlumu actım; sefa gelir, sefa getirirsin diye.
Gonlumu actım; elimi tutar, bir sureliğine de olsa yola benimle devam edersin diye…
Hoş geldin; yeryuzundeki mucize...
Hoş geldin; yÂr...
Hoş geldin; can…
Var mısın başka hayatlara gezintiye cıkmaya? Haydi ne bekliyorsun, bak sana uzattım elimi yuru benimle. Korkma, ben yanındayım, yol boyunca bendensin…Bak sevgilim seni seviyorum… Amacım sana eşlik etmek, yuzunu guldurmek ve mutsuzluk hastalığını birlikte yenmek. Ben zaten mutluyum diyorsan ona sozum yok, Allah gani gani versin, yine de başladıysan okumaya, bitir derim şu kitabı. Ne mektuplar var bir bilsen. Ne hayatlar ve ne mucizeler…
Bu, dini bilgiler iceren bir kitap değildir. Bu, inanclı-inancsız ayrımı yapan bir kitap da değildir. Bu, riyadan uzak, samimi itirafların olduğu, yol gosterici, yuk hafifletici bir DOST ELİ'dir.
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 208
Baskı Yılı: 2014
Dili: Turkce
Yayınevi: Postiga
Kitap Adı: Riyasız Mektuplar Yazar: Sevilay Sipahi Sayfa Tasarımı: Ceyda Cakıcı Baş Kapak Tasarımı: Ozer Cevikel Yayın Yonetmeni: Nurettin Hacıkurtiş Yayınevi: Postiga İlk Baskı Yılı: 2014 Dil: Turkce Barkod: 9786054799411