İlk kitap icin cok hoş yazıldığını soyleyebilirim. Bence bu, yeteneğin ta kendisi demek. Bir cırpıda okunup bitebilecek bir hikÂye; 18 yaşındaki bir gencin ruhsal gel-gitleri, icinde gizli kalmış tarafları keşfederek kendini gercekten tanımasını anlatıyor. Her yeni karakter hikÂyeye girdikce, evet, işte bu Emre'nin aşkı diyorsunuz, ama gercekten oyle mi? Ayrıca, yazarın guncel olaylara ve gercek mekanlara değinmesi ve aşk aşktır mesajı verdiği satırları ise kitabın en ozgun kısımları. Fakat, bana kalırsa hikÂye burada sona etmeyecek gibi.
-Okan Dilci -
Sıkıntılı anlarımız olur. Sonra, careyi muzikte buluruz. Hani kulaklığı taktığımızda sıkıntılarımızdan bir an olsun uzaklaştığımızı hissederiz ya, bu kitap aynı hissiyatı veriyor. Sizi alıyor ve başka hayatlara goturuyor. Surukleyici ve bir o kadar da gizemli... Yaşanılan olaylar beklenenin tam tersine ilerledikce dahada bir meraklandırıyor. Emre ve Eva'yı sevmeyecek tek bir kişi bile duşunmek istemiyorum. Okuyucuyu icerisine cekecek bir yapıt.
-Yeşim Donmez-
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 94
Baskı Yılı: 2014
Dili: Turkce
Yayınevi: İkinci Adam Yayınları
Kitap Adı: Eva Yazar: Ali Can Yayınevi: İkinci Adam Yayınları İlk Baskı Yılı: 2014 Dil: Turkce Barkod: 9786051285559