Semire Fakih'in bloğundaki yazılarını ilk okuduğumda doğrusu şaşırmıştım… Cunku duz yazıda şiirsel uslubu bu kadar ustalıklı ve gercekci kullanan bir kalemi, edebiyat alanında ustam olarak kabul ettiğim Cevat Şakir Kabağaclı'dan bu yana gormedim diyebilirim. Acıları yaşayan, ama acılarla yaşamaktan yılmayan… Sendeleyen ama pes etmeyen ve icindeki acı ceken sevgiyi de, acı ceken sevgiliyi de ana kucağı gibi kucaklayan, kollarını ve yureğini acıp yılmadan onu koruyan, onu yaşatan, biricik bir sessiz savaşcı ve cesur bir sevgi ustadıdır Semire Fakih.
-Haldun Sevel-
Ustura Kemal'in Yazarı ve Cizeri
"...Sorarım şimdi sana, bu kacıncıdır yokluğundan uşuyen yureğimi anlattığım yazı? Ya kac derecedir, aynı hikayelerde soğuktan titreşen cumlelerimin ayazı? Artık, umut bile uğramıyor mahcubiyetinden, cicek desenli yureğime. Ensest bir ilişki icine girdi kelimelerim, kan bağı olan harflerimin birbiriyle sevişmesinden... Ne kadar desem de "Ayrılın! Hep huzun doğuruyorsunuz" diye... cıkarı yok!
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 231
Baskı Yılı: 2014
Dili: Turkce
Yayınevi: Cinius
Kitap Adı: Bir Ben Gecti Buradan Gordunuz mu? Yazar: Semire Fakih Yayınevi: Cinius İlk Baskı Yılı: 2014 Dil: Turkce Barkod: 9786051279671