"Pardon, benim adım ne, soyleyebilir misiniz?"
"Tabi, senin adın İsabel ve sen benim nişanlımsın."

İnanılır gibi değil, ama bu doğru olabilir: İsabel hafızasını kaybetmişti ve kim olduğu, nereden geldiği konusunda hicbir fikri yoktu. Fabio, geleceğin cok yıldızlı bir restoranın sahibi; bir ilah gibi gorunmekle kalmayıp yine bir ilah gibi yemek pişirebilmekteydi. İnsan boyle bir nişanlısının olmasına sevinirken, aynı zamanda gunun birinde onu hatırlayabilmeyi de umabilirdi. Ancak bu adam neden kendisine kaba davranırken, baş dondurucu İtalyan cekiciliğini sadece kadın muşterilerine gosteriyordu? Peki kendisi aşcı yardımcısı olmasına rağmen, neden havuc bile doğrayamıyordu? Mafya babası kılıklı adamlar onlardan ne istiyordu?

Parmağında uc kıratlık bir elmas yuzuk ve ayağında markalı ayakkabılarla bu kaba İtalyan icin tencereleri ovması ve aşcı onluklerini utulemesi de neyin nesiydi?

Makarnalar, soslar ve silahlar arasında gecen olaylar, "Kadın Hikayeleri Odulu" alan yazar Eva Voller'in kaleminden "Pazartesi Erkeği"nde eğlenceli aşk hikayesine donuşuyor.

Sayfa Sayısı: 254

Baskı Yılı: 2010

Dili: Turkce
Yayınevi: Kyrhos Yayınları
Kitap Adı: Pazartesi Erkeği Yazar: Eva Voller Cevirmen: Şule Şenkaya Yayınevi: Kyrhos Yayınları İlk Baskı Yılı: 2010 Dil: Turkce Barkod: 9786054232840