Antarktika'da keşif gezisi yapan bir grup bilim adamı fosil ve organik kalıntılar bulur. Dr. Dyer ve oğrencisi Danforth ana usse donduklerinde keşif ekibinden kimilerinin dehşet verici bir şekilde oldurulduğunu, kimilerinin de kayıp olduğunu gorurler; esrarı cozmeye calışan ikilinin yollan devasa bir şehrin kalıntılarına cıkar. Yakından baktıkca kadim bir uzaylı istilasının izlerini gormeye başlarlar. Ve en korkuncu da bu uzaylılardan bazıları olumcul ve canlı olabilir... Delilik Dağlarında donemin onde gelen dergisi Weird Tales'e gonderildiğinde uzun ve inandırıcı olmadığı gerekcesiyle reddedilmişti. Bugun Amerikan edebiyatının koşetaşlarından birisi olarak gorulmekte.

"Delilik Dağlarında, Amerikan edebiyatının en buyuk romanlarından birisidir ve bana gore edebiyatın nelere kadir olduğunu mukemmelen gostermektedir."
- Michael Chabon-

"Lovecraft modern korku edebiyatının koşetaşlarından birisidir."
- Clive Barker-
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 190

Baskı Yılı: 2015

Dili: Turkce
Yayınevi: Alfa Yayıncılık

Kitap Adı: Delilik Dağlarında Yazar: Howard Phillips Lovecraft Kapak: Elif Cepikkurt Cevirmen: Hasan Fehmi Nemli Editor: Muge Karahanlı Yayın Yonetmeni: Mustafa Kupuşoğlu Yayınevi: Alfa Yayıncılık İlk Baskı Yılı: 2015 Dil: Turkce Barkod: 9786051710105