Stalker
1.Takipci
2. İz suren avcı
3. Defne Bilger
Hedef 8 adımdan sonra kafeye girip bir kahve istiyor. Siparişini alan gorevliye gulumseyip bir şeyler soyledikten sonra kafenin diğer ucundaki boş bir masaya oturuyor. Bilgisayarını ve dosyalarını acarken, tahminen mesaj sesi geldiği icin cebinden telefonunu cıkarıyor ve ekranda gorduğu şey onu gulduruyor.
Bu beklenmedik bir durum merkez. Tetikci tehlikede. Bize onun guluşuyle insanları felc edebildiğini soylememiştiniz!
Merkezin verdiği bu gorevde Emre Sezgin zorlu bir hedefti. Ben ise guclu bir ajandım. Onu alt edebilirdim. Hayatına sızabilir, tum sırlarını oğrenebilir ve yapılması gerekenleri yapabilirdim. En azından hayalimdeki Defne Bilger boyleydi.
Gercekte ise işler planladığım gibi gitmemişti. Yuruduğum yollarda bazen korkmuş, bazen kaybolmuş ama ne olursa olsun neşemi ve ışıltımı hic kaybetmemiştim.
Belki biraz tuhaftım. Heyecanım yuzunden sık sık zor durumlara duşuyordum. Belki hayali arkadaşlarımla cok fazla konuşuyordum ama ne olursa olsun kendimi sevmeyi biliyordum.
Emre Sezgin’in de beni sevmesi icin bu kadarı yeterli olur muydu?
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Sarı Puantiyeli Şemsiye Yazar: Betul Guclu Yayınevi: Ren Kitap Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 320 Ebat: 13 x 21 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786257026215