Gecen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum’un cok satan yazarı Lois Duncan’dan yakın zamanda sinemalarda da izleyeceğimiz tekinsiz bir hikÂye daha.
“Lois Duncan’dan daha urkutucu roman yazan biri var mı? Hic sanmıyorum.”
- Goosebumps’ın yazarı R. L. Stine -
Kit Gordy, Blackwood Lisesi’nin, siyah, demir kapılarının ardında yukselen binasını gorduğunde aklına gelen ilk kelime şuydu: Şeytani. Bu devasa malikÂne Kit’in butun vucudunu korkuyla sarsmıştı.
Yine de bir sure sonra Blackwood’a alışacak ve bu ozel yatılı okulun hayaletli olduğuna dair dedikoduları gormezden gelmeye başlayacaktı.
Ancak daha sonra, Kit’in sınıf arkadaşları olağanustu ve daha once sahip olmadıkları yetenekler gostermeye başladı. Gariplikler bunlarla da bitmiyordu: Tuhaf ruyalar, fısıltılar, aile ve arkadaşlara bir turlu ulaşmayan mektuplar ve etraflarını saran tekinsiz bir sihir de vardı. Kit, buranın gizemini tamamen oğrendiğinde her şey icin cok gec kalabilirdi.

(Tanıtım Bulteninden)

Editor: Emirhan Burak Aydın

Kitap Adı: Gece Yarısı Bir Cığlık Duydum Yazar: Lois Duncan Cevirmen: Hatice Has Yayınevi: Epsilon Yayınevi Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786051734170