"İnsan beyninde cozulemeyecek kadar zor, tahmin edilemeyecek kadar karmaşık duygular ve arzular vardır. O arzuların karanlık olanlarına gelince; işte onlar oldukca soğuktur ve kişiyi adeta buzdan bir kutleye cevirir. Gozleri kor eden bu urkutucu ruh halleri, insanın aklının ucundan bile geciremeyeceği şeyleri yapmasını sağlar.
Benim işim, karanlıkta kalmış bu insanların yol actığı kotulukleri sona erdirmek. Sucluları ayrı ayrı cozumlemeyip, her kılığa burunebilme yeteneğimle doğru izlerin peşinden gittiğime inanıyorum. Uyguladığım yontemler ise, en az izini surduğum suclular kadar farklı. Ve şunu bilmenizi isterim ki, kesinlikle hepsi işe yarıyor..."
-Sherlock Holmes-
Dunyaca unlu dedektif Sherlock Holmes, kendine ozgu karakteri ve yaşadığı birbirinden farklı maceralarıyla uzun yıllardan beri siz okurları etkisi altında tutmaya devam ediyor. Toplam 56 carpıcı hikÂyeden oluşan eserin bu "ilk" kitabı, sizi insan zekÂsını zorlayan tuhaf suclar ve cinayetler dunyasında gezdirirken, gerceğe giden bir yolda yalnız olmadığınızı da hissettiriyor...
(Tanıtım Bulteninden)
İnce Kapak:
Sayfa Sayısı: 396
Baskı Yılı: 2016
e-Kitap:
Sayfa Sayısı: 250
Baskı Yılı: 2012
Ciltli:
Baskı Yılı: 2012
Cep Boy:
Sayfa Sayısı: 384
Baskı Yılı: 2013
Dili: Turkce
Yayınevi: Martı Yayınları
Kitap Adı: Akıl Oyunlarının Golgesinde Yazar: Sir Arthur Conan Doyle Kitap Tahlilleri Editoru: Rose Mary Samanoğlu Aktaş Cevirmen: Cumhur Mısırlıoğlu Kapak Tasarımı: Yasin Oksuz Yayınevi: Martı Yayınları İlk Baskı Yılı: 2012 Dil: Turkce Barkod: 9786055420796