"Ayrılırken soylenen sozler, beraberken yaşananların bir ozetidir."
Yaşam denen sırrın icinde bir sırdı o Ustune soylenen butun sozler yarım Adı ise baki kaldı: O sırrın adı ayrılıktı. Kaybetme korkusuna, ayrılık kaygısına dair yarım kalmış sozler bu romanın sayfalarında tamamlanıyor.
Mustafa Ulusoy, İnsanın Temel Acıları Uclemesi adlı roman serisinin İlki Aynalar Koridorunda Aşk'tan sonra Giderken Bana Bir Şeyler Soyle ile acıların sırrım bir bir cozmeye devam ediyor. Ayrılığın binbir rengini anlatırken, donup aşka bir kez daha bakmayı da ihmal etmiyor. Roman, olağanustu kurgusu, surukleyici diliyle, sıra dışı bir kahramanın, bir Meleğin gozunden bize bizi anlatıyor, insan olarak var olmanın ızdırabının şifasına giden yolları onumuze seriyor. Yaşam denen sırrın icindeki sırrı katman katman acıyor, dertlerimizin kaynağını gosterip kalbimizi teskin ediyor.
Bu romanı bitirince ayrılık, kaybetme ve olume dair korkularınızın, kaygılarınızın hafiflediğini; olumun soğuk yuzunun gulec bir surete donuştuğunu gorecek ve hayrete duşeceksiniz: Olumu hic boyle duşunmemiştim. Hayatı, aşkı, Olumu ve olum sonrasını merak edenlere...
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 280
Baskı Yılı: 2016
Dili: Turkce
Yayınevi: Kapı Yayınları
Kitap Adı: Giderken Bana Bir Şeyler Soyle Yazar: Mustafa Ulusoy Kapak Tasarımı: Utku Lomlu Yayınevi: Kapı Yayınları İlk Baskı Yılı: 2014 Dil: Turkce Barkod: 9786055107307