Hicbir yere gidemeyecek, biliyorum. Kendimden. Yıllardır bu ıssız saatte, coşkusu sonmuş parkta oturup aynı şeyleri konuşmamızdan. Ve hÂl işte burada, salıncakta bir ileri bir geri sallanmaktan oteye gidemediğimizden. Biliyorum. O da biliyor. Susup gidecekmiş gibi yapmaya, sallanmaya devam ediyoruz.
Bu oykuler hayata acılma endişesi icinde dolananları, kendi icindeki tutsaklığı sorgulayanları, gunumuze has sahipsizlik, korunaksızlık duygusuyla yuzleşmeye calışanları, duğum olan ilişkileri, gecmişe takılıp sadece seyirci olarak yaşamayı secenleri anlatıyor. Hem de dupduru bir dil, yeri geldiğinde hayli nuktedan bir anlatım, alabildiğine samimi bir yaklaşımla.
İlk oyku kitabı Tekme Tokatlı Şehir Rehberi'yle buyuk beğeni toplayan ve 2019 Notre Dame de Sion Mansiyon Odulu'nu kazanan Mevsim Yenice, beklenen yeni oyku kitabı Bilinmeyen Sular'la okurların karşısına cıkıyor.

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Bilinmeyen Sular Yazar: Mevsim Yenice Yayınevi: Can Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 12 x 20 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9789750740466