“Acaba cok yanlış yaptığım icin mi yalnız kaldım, yoksa yalnız kaldığım icin mi yanlış yaptım?”
Yanlış olan, başkasını sevmek değildir. Bir başkasını sevmek dunyanın en guzel, en tamamlayıcı hissidir.
Yanlış olan, yanlış olanı sevmektir.
Sevilenin yanlış olduğunu da, sevmeden kimse bilemeyecektir...
Sevilenin kendisi bile...
Her nerede iyi bir kalp ve doğru bir niyetle, umutla ve hayalle adım atıyorsanız ve sonunda acı cekiyorsanız, anlayın ki yanlış değil, sadece yalnızsınız.
Nilgun Bodur’un ucuncu kitabı YANLIŞLIKTAN DEĞİL YALNIZLIKTAN kendi hayatından izlerle dolu. Okuması eğlenceli ve duygulu bir anlatı... Bu kitabı farklı kılan bir diğer ozellik ise kendi yaşanmışlıklarına durustce, cesaretle ve samimiyetle neşter vurabiliyor olması. En kıymetli yanıysa kimseyi yarı yolda bırakmaması. Okuruna karşı son derece şefkatli bir yazar duruyor onumuzde. Yaralarımıza karşı hic de zalim değil. İyileşebilmenin her turlu caresini bonkorce veriyor satırlarında. İnanıyorum ki herkese iyi gelecek bu kitap... Şifa olmak icin değil, şifa bulmak icin yazılmış cunku...
Editorden
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Yanlışlıktan Değil Yalnızlıktan Yazar: Nilgun Bodur Yayınevi: Destek Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786053115960