Ruh eşimi bulduğumu sanmıştım.
Başıma gelecekleri hayal dahi edemezdim.
Genc kadının işkence gormuş bedeni bir cop konteynerinde bulunduğunda, Dedektif Erika Foster olay yerine ilk ulaşanlardan biriydi. Fakat sorun şuydu ki, bu sefer vaka ona ait değildi.
Erika bir yandan ekipteki yerini geri kazanmaya calışıyor, diğer yandan da tum kariyerini ateşe atmak pahasına araştırmalarına devam ediyordu. O esnada, cıkmaza girmiş vaka ile dort ay once oldurulen bir kadın arasında onemli bir bağlantı yakaladı.
Katil, guzel kadınlarla internet uzerinden iletişime geciyor, sahte bir kimlik yaratarak onları mukemmel bir randevuya cıkacaklarına inandırıyordu. Bir kadının daha kacırılma haberi ellerine ulaştığında, Erika ve ekibinin icgudulerine guvenmekten başka şansları kalmamıştı.
“Dedektif Erika Foster serisi sonunda zirveye ulaştı dediğimde, Robert Bryndza cıtayı daha yukseğe cıkarmayı başarıyor.”
- The Book Review Café -
“Bir oturuşta bitireceğiniz bir roman cunku isteseniz de elinizden bırakamayacaksınız.”
- The Quiet Knitter -
“Bu seri o kadar harika ki Robert Bryndza icin kesinlikle en sevdiğim polisiye yazarı diyebilirim.”
- Star Dust Book Reviews -
“Son donemde okuduğum acık ara en heyecan verici roman. Serinin diğer kitaplarını sabırsızlıkla bekliyorum.”
- By the Letter Book Reviews -
“Erika Foster kesinlikle en sevdiğim kurmaca karakter.”
- The Book Heaten -
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Son Nefes-Bir Dedektif Erika Foster Romanı Yazar: Robert Bryndza Yayınevi: Yabancı Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 384 Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786257973113