Sen Benim Kaderimsin; saf aşkın, aşkla titreyen birbirine sadık iki kalbin ve bekleyişin hikÂyesi...
İnatcı, hırcın ve dikbaşlıydı Zeynep. Bu haliyle dikenleri her zaman hazır bekleyen bir kirpiyi andırıyordu. Selcuk, onu ilk gorduğunde, o daha ufacık bir bebekti. Minik elleriyle parmağını sıkı sıkı tutan ve ona gulumseyen bu bebeği, ilk goruşte sevdi. Onlar didişe didişe buyuduler, birlikte oynadılar ve sonunda kalplerinde buyuyen sevgiye karşı koyamadılar.
"İcimde bir şeyler kıpırdanmaya başladı. Kalbim deli gibi atıyordu. Bana biraz daha oyle bakmaya devam ederse adımı bile hatırlamam zor olacaktı. İlk defa ona bakarken, cocukluğumda bana eziyet eden cocuğa değil de genc bir erkeğe bakıyormuşum gibi hissettim. Selcuk da gozlerini kırpmadan bana bakmaya devam etti. Bu şekilde ne kadar durabilirdik acaba? Sonra dudakları aralandı ve gozum dudaklarına kaydı. O dudakların kendi dudaklarımın ustune kapanması ve beni opmesi nasıl olur diye duşunduğume inanamıyordum."
Selcuk, "Kirpi" lakabı taktığı kıza aşık olduğunu anladığında, uzun ve yorucu bir yolun onu beklediğini biliyordu. Bu inatcı Kirpi'yi ilk gorduğu andan beri seviyordu ve ondan asla vazgecmeyecekti. Şimdi onemli olan birbirlerinin kaderi olup olamayacaklarıydı.
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Sen Benim Kaderimsin Yazar: Ayşegul Cicekoğlu Yayın Koordinatoru: Tuğce Nida Sevin Yayına Hazırlayan: Yeliz Kuşcu Kıyak Editor: Ozge Şenturk Kapak Tasarımı: Şukru Karakoc Yayınevi: Muptela Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9786052006054