Epsilon Yayınevi’nin olay yaratan genclik serisi Curuk Vişne ucuncu kitabı Viran’la kaldığı yerden devam ediyor!
Bu bir intihardı,
Olene kadar ikisi de fark etmedi.
O gun, Esila Karam kendi gerceğiyle yuzleştiğinde ve bunu akıl almaz bir acı takip ettiğinde, bir saksının icinde gunbegun olen bir ciceğe benzemeye başlamıştı.
Su yoktu,
Guneş yoktu.
Oluyordu, duyan yoktu.
Elinde bir bıcak tutuyordu, goren yoktu. Zihnindeki hastalığı herkesten saklayabileceğine inanarak elindeki bıcakla Asrın’a koşmaya devam etti ama ne Asrın o bıcağı gorecek kadar normaldi ne de Esila bıcağı tuttuğunu farkında olacak kadar sağlıklıydı.
Sırlar ortalığa sacıldığında,
Kıyamet koptuğunda,
Ve o bıcak, beklenen kanı sızdırdığında,
Adına ayrılık verdikleri bir olum yaşandı.
Oturdu, tum bulutlar buna ağladı.
“Uslanmaz bir şekilde
acı verici olan hatıralarım,
bir tek senin koynunda
kayba uğruyor, sevgilim.
Ve biliyorum ki artık
kanatlara ihtiyacım yok, cunku ucmak istemiyorum, beni ucurmanı istiyorum; kanatlarınla.”

Emine Tavuz, 3 Mayıs 1998’de dunyaya gelmiştir ve İstanbul’da yaşamaktadır. Lise eğitimi sonrasında kazandığı okulu dondurmuş, hedefleri ve var olduğuna
inandığı yeteneğinin peşinden gitmiştir. Yazmanın hissetmekten gectiğine inanan yazar, yazarlık seruvenine Curuk Vişne adlı eseriyle başlamıştır.

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Curuk Vişne 3-Viran Yazar: Emine Tavuz Yayınevi: Epsilon Yayınevi Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786051735573